logo

THERMOKAPA

 

bauer

Kapa 11 / Ecoflex : Ινοπλισμένες, τσιμεντοειδούς βάσης, κόλλες θερμομονωτικών πλακών με ιδιαίτερα υψηλή πρόσφυση και συγκόλληση για μέγιστη ασφάλεια.

2  Bautherm W / Bautherm G:  Διογκωμένη πολυστερίνη με (λ=0,036 W/m*K) και (λ=0,032 W/m*K) αντίστοιχα. Πιστοποιημένες για χρήση ειδικά σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσηςKapa 11 / Ecoflex / Ecoflex Organic:

3  Οργανικοί και ανόργανοι ενισχυτικοί σοβάδες εμποτισμού υαλοπλέγματος

4   Bau Mesh 160:Yαλόπλεγμα οπλισμού υψηλών αντοχών ειδικά σχεδιασμένο για το σύστημα THERMOKAPA ανθεκτικό στα αλκάλια και την υγρασία.

  Monokapa F / Monokapa R / Kapasil F / Granulato:Έτοιμοι προς χρήση διακοσμητικοί οργανικοί ελαστικοί σοβάδες ακρυλικής βάσης με τις κοριφαίες αντοχές σε ρωγμές, υγρασία, ρύπους και μύκητες.

Το σύστημα της BAUER βασίζεται σε θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης ή διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη παρέχοντας άριστη θερμομόνωση, πολύ καλή διαπνοή του κτιρίου, εξαιρετική αντοχή σε καταπονίσεις και σταθερότητα για πολλές δεκαετίες. Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να αντέξουν όλες τις καταπονήσεις που δέχονται καθημερινά οι εξωτερικοί τοίχοι των κτιρίων προσφέροντας την μέγιστη αντοχή σε ρηγματώσεις και κρούσεις.
 
Όλα τα υλικά του συστήματος THERMOKAPA είναι προϊόν αδιάκοπης έρευνας για τον συνδυασμό της υψηλότερης ποιότητας α’ υλών με την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές δυνατότητες της BAUER ώστε να εξασφαλίζουν την κορυφαία ανθεκτικότητα και ποιότητα.
 
Με την χρήση ειδικής αυτοσβενούνενης πολυστερίνης, απολύτως άκαυστων, ανόργανων συγκολλητικών και σοβάδων και περιορισμένης αναφλεξιμότητας εξωτερικά επιχρίσματα. Το σύστημα παρέχει κορυφαία ασφάλεια και είναι ιδανικό τόσο για νέα κτίρια όσο και για ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων.

 

 

 

Άκαυστος ελαστικός, διακοσμητικός οργανικός σοβάς έτοιμος προς χρήση σε απεριόριστες χρωματικές επιλογές και σε πολλές επιλογές τελικής υφής της επιφάνειας.…
Αστάρι που αποτελείται από συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακή άμμο. Χρησιμοποιείται για αστάρωμα σε επιφάνειες αντί του πεταχτού σοβά, προκειμένου να…
Αστάρι προετοιμασίας βαφών και έγχρωμων σοβάδων με πολύ μεγάλη διεισδυτική ικανότητα που αραιώνεται με νερό και προσφέρει ιδανικό υπόστρωμα στους…
ΚΑPA 11 ΛΕΥΚΗ   10,30€/τεμ. ΚΑPA 11 ΓΚΡΙ   9,90€/Τεμ   Ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς οπλισμού, τσιμεντοειδούς βάσης, για τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών…

Newsletter!

Κάντε εγγραφή τώρα για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας!